Om du saknar någon…

Julen är en stor högtid som ofta kopplas ihop med familjegemenskap. Jag tycker det är jättefint att det är så, men jag vet att det finns många som lider otroligt mycket när det lider mot jul. Det är många som känner sig ensamma, många som inte har det bra ställt ekonomiskt eller hälsomässigt och många som saknar någon.

Jag minns den första julen jag och min familj skulle fira utan min morfar. Jag minns att jag plötsligt slogs av hans frånvaro och sprang och gömde mig i bastun så att ingen skulle se att jag grät. När jag sedan insåg hur fånigt det var att jag satt och grät ensam i en bastu gick jag tillbaka, visade mina tårar och berättade att jag saknade moffa. Då grät vi tillsammans en stund och delade sorgen med varandra. Efter det kändes det lite bättre.

I morse kom jag över en låt som heter The Sweetest Gift skriven av Craig Aven, framförd av honom och The Piano Guys. Den handlar om att sakna någon som flyttat hem till Jesus på julen, medan livet fortsätter för de anhöriga på jorden. Den här låten har sänkt tröst åt många redan och jag vill dela den här i hopp om att någon som behöver få höra den hittar den. #lighttheworld

 

 

//Rebecca