Sista veckan som ungdomsledare

Hej på dig!

Har nog verkligen inte varit så aktiv här som jag hade tänkt, och bättre blir det inte eftersom jag är sista dagen som anställd ungdomsledare 15.12. Så jag tänkte att jag i varje fall skulle skriva något här en sista gång. Jag började som ungdomsledare 1.10.2014 så jag har hunnit vara lite på tre år.

Måste säga att jag trivts väldigt bra bland er ungdomar och det är nog er jag kommer sakna mest när jag ”slutar”. Jag skriver ”slutar” inom situationstecken eftersom min syn är att jag slutar endast som anställd ungdomsledare, men relationerna som finns kvar så tar ju inte slut förrän jag tar mitt sista andetag. Så det är fortfarande fritt fram att hålla kontakten och höra av sig när man vill, det får man gärna göra! :) De flesta vet orsaken till varför jag slutar och nämner inte det desto mera här, den som har frågor får fråga.

Så jag vill passa på och rikta ett stort tack(!!!) till er alla som jag har fått lära känna under de gångna året. Ni är och har varit underbara!(Oftast iallafall ;)) Och ser ni mig någonstans i framtiden så kom gärna och prata en stund.

Till sist vill jag bara säga att min stora önskan har varit och är att du ska lära känna Jesus och ha en relation med honom. Det är det allra viktigaste! Eftersom det inte finns frälsning hos någon annan, och för att Jesus är den ENDA vägen till Gud&Himlen (Apg 4:12, Joh 14:6). Här kan du läsa en kort sammanfattning om Guds lösning på våra problem.

Därför vill jag till sist passa på och be för dig som läser det här med Paulus egna ord från Efesierbrevet. Det här är två mycket bra böner som man kan be både för sig själv och andra. (Har ändrat från ni till du)

”Jag ber att vår Herre Jesu Kristi Gud, härlighetens Far, ska ge dig vishetens och uppenbarelsens Ande så att du får en rätt kunskap om honom. Jag ber att dina hjärtans ögon ska få ljus så att du förstår vilket hopp han har kallat dig till, hur rikt och härligt hans arv är bland de heliga och hur oerhört stor hans makt är i oss som tror, därför att hans väldiga kraft har varit verksam.”

Och han fortsätter i kapitel 3:

”Jag ber att han i sin härlighets rikedom ska ge kraft och styrka åt din inre människa genom sin Ande, att Kristus genom tron ska bo i ditt hjärta och att du ska bli rotad och grundad i kärleken. Då ska du tillsammans med alla de heliga kunna fatta bredden och längden och höjden och djupet och lära känna Kristi kärlek, som går långt bortom all kunskap. Så ska du bli helt uppfylld av all Guds fullhet. Han som kan göra långt mycket mer än allt vi ber om eller tänker oss genom den kraft som verkar i oss, hans är äran i församlingen och i Kristus Jesus, genom alla generationer i evigheters evighet. Amen.”

Kom ihåg att Jesus älskar dig!!

Älskar du honom?

”Ni ska söka mig och ni ska också finna mig om ni söker mig av hela ert hjärta. För jag ska låta er finna mig, säger HERREN.” Jer 29:13-14

Tack för mig och jag önskar dig Guds välsignelse över ditt liv! Hoppas vi ses!

//Frank Nylund